Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kurbağa görmek

Rüyada üzerinde kurbağa görmek

Rüyada üzerinde kurbağa görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde kurbağa gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada kurbağa pişirmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kurbağa görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağzında kurbağa görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada su kurbağası görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Rüyada gölde kurbağa görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada canlı kurbağa görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments