Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı kurbağa görmek

Rüyada canlı kurbağa görmek

Rüyada canlı kurbağa görmek kalp kırıklığına neden olacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, her geçen gün sorunların artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, rahat yaşayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada canlı kurbağa gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada canlı kurbağa görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada canlı kurbağa yemek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada zehirli kurbağa görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada pembe kurbağa görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada balık ve kurbağa görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kurbağa görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments