Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kurbağa görmek

Rüyada ölmüş kurbağa görmek

Rüyada ölmüş kurbağa görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinde kara geçeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kurbağa gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, başının belaya girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bilincin artacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağaya basmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, vefalı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek konfor içinde olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında kurbağa görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında kurbağa görmek iş yaşantısında hırslanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments