Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahat nefes alınacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş sahibi olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek şaşkın olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, anne baba duası alınacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek yenileceğine, onları gücendireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sivilceden kurt çıktığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments