Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta siğil görmek

Rüyada ayakta siğil görmek

Rüyada ayakta siğil görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, herkesin rahat edeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta siğil gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada ayakta siğil görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda siğil görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta siğil görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda siğil görmek ister istemez çok üzüleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada kafada siğil görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta siğil görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük siğil görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ellerinde siğil görmek masa başı bir işe girileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments