Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kovanı görmek

Rüyada kurşun kovanı görmek

Rüyada kurşun kovanı görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kovanı gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada boş kurşun kovanı görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada kurşun kovanı görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bilincin artacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada boş kovan görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı ve kovanı görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada arı kovanı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovan görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı kovanı almak yaşanan maddi problemlerin artacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments