Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kurşunlanmak

Rüyada kolundan kurşunlanmak

Rüyada kolundan kurşunlanmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada kolundan kurşun yemek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalettir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak daha temkinli ve garantici olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşunlanmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda kurşun görmek başarısız ve mutsuz olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kurşunla vurulmak tazeleneceğine ve canlanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine kurşun sıkmak yenisinin başlayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunun önüne atlamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Rüyada kurşun döktüğünü görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments