Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış tırnak görmek

Rüyada uzamış tırnak görmek

Rüyada uzamış tırnak görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasız kalmaya, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hanenizde bolluk olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments