Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın uzamasını görmek

Rüyada tırnağın uzamasını görmek

Rüyada tırnağın uzamasını görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Rüyada tırnağın uzamasını gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzaması görmek keyfe kavuşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek gam ve keder çekmeyeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak uzaması görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada uzamış tırnak kesmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, umutların yıkılacağına, başarıları ile konuşulacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek para sahibi olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments