Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak uzaması görmek

Rüyada tırnak uzaması görmek

Rüyada tırnak uzaması görmek kazancın devamlı olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tırnak uzaması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, büyük borçlar alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada uzamış tırnak kesmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, özel hayatının renkleneceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzaması görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments