Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakların uzamasını görmek

Rüyada tırnakların uzamasını görmek

Rüyada tırnakların uzamasını görmek kısmetlerinin de kapanacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, yükünün hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tırnakların uzamasını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle duygusal bağlantılar kurmanız daha hızlı cevaplar almanızı sağlayabilir.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, elinin döneceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada tırnağın uzaması görmek üzeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Rüyada tırnak uzaması görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, koltuğunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada uzamış tırnak görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments