Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, onu isyan noktasına getireceğine, aile içinde de bereketin artacağına, kazanca kavuşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek hayalkırıklığı duyacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzamış tırnak kesmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yaşama isteğinin artacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada uzamış tırnak görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, içinin de rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments