Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını uzamış görmek

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını uzamış gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada uzamış tırnak kesmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın uzaması görmek para kazanmaya başlayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, zahmetinin çoğalacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments