Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzamış ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak uzaması görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işarettir.

Rüyada uzamış tırnak görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments