Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan kale görmek

Rüyada uzaktan kale görmek

Rüyada uzaktan kale görmek birikiminin artacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulur.

Rüyada uzaktan kale gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada uzaktan kale görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada futbol kalesi görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada kale kapısı görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaleci görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada sur kale görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Rüyada kumdan kale yapmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, ikinci bir şans vereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kale gibi ev görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kaleye top atmak işinin gücünün hep rast gideceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments