Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale gibi ev görmek

Rüyada kale gibi ev görmek

Rüyada kale gibi ev görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kendisini geliştireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada kale gibi ev gördüyseniz:

  • En iyi seçimi yapabilmek için denge kurulması gerekiyor.

Rüyada kale gibi ev görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada futbol kalecisi olmak yarardan çok zarar getireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada denizin ortasında kale görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kaleci olmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kalebodur döşemek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kale suru görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi kale görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kaleden atlamak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments