Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol kalesi görmek

Rüyada futbol kalesi görmek

Rüyada futbol kalesi görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Rüyada futbol kalesi gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Rüyada futbol kalesi görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol kalecisi olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada kaleyi savunmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kumdan kale görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Rüyada kale sur görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Rüyada deniz içinde kale görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kale görmek artık rahat bir nefes alacağına, anne baba duası alacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan kale görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, zorlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments