Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleye top atmak

Rüyada kaleye top atmak

Rüyada kaleye top atmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine inanılır.

Rüyada kaleye top atmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada kaleye top atmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, korkularını yeneceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya tabir olunur.

Rüyada kaleye gol atmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Rüyada kale görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kale gibi ev görmek alım gücünü yitireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaleden atlamak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında kale görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada kaleci eldiveni görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kale suru görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments