Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale kapısı görmek

Rüyada kale kapısı görmek

Rüyada kale kapısı görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kale kapısı gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada kale kapısı görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, önünü açacağına yorulur.

Rüyada bir kale görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaleye çıktığını görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, iyi halini yitireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Rüyada kale suru görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada futbol kalesi görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Rüyada kaleden düşmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaleden atlamak ufkunun açılacağına, hayatının zorlaşacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleci görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments