Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan kale yapmak

Rüyada kumdan kale yapmak

Rüyada kumdan kale yapmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumdan kale yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada kumdan kale yapmak kazancının çoğalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine tabir olunur.

Rüyada kumdan kale görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kalecilik yapmak daha çok iş yapacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kaleden inmek yağmur yağmamasına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada eski kale görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulur.

Rüyada bir kale görmek gerçek mutluluğu tadacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada kaleye top atmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kaleden düşmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments