Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur kale görmek

Rüyada sur kale görmek

Rüyada sur kale görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, günahlarının affedileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, elin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sur kale gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada sur kale görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Rüyada kale suru görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada kale sur görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kul hakkına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suriye gitmek parasal ferahlığa çıkılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada surdan atlamak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayırlı kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada suriye görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, zor bir dönem geçirileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada sur kapısı görmek başarılarını ispat edeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments