Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleci görmek

Rüyada kaleci görmek

Rüyada kaleci görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kişinin rahat edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kaleci gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada sur kale görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaleye top atmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kale kapısı görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hastalığın biteceğine delalettir.

Rüyada kumdan kale yapmak malından ve parasından olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleden düşmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kale görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kale görmek haram mala, hayırlı kişiler ile tanışacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kalebodur görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments