Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kurşun yemek

Rüyada ayaktan kurşun yemek

Rüyada ayaktan kurşun yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bedeninin de iyileşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada ayaktan kurşun yemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak yeni işlere girişileceğine, ön plana çıkacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta yemek yemek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kalbine kurşun yemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments