Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem yemek

Rüyada kurşun kalem yemek

Rüyada kurşun kalem yemek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, fakirlerin güleceğine, kafasının rahat olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem yemek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem yemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, en yüksek makamlara oturacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem vermek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak rahatlığa erileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem bulmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek bunu şeref sayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bir uzmana başvurulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem kırmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments