Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana dokunduğunu görmek

Rüyada yılana dokunduğunu görmek

Rüyada yılana dokunduğunu görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, hırpalanacağına, şerefe ve izzete, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana dokunduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek işlerin düşeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılana dokunmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paraya dokunmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yanağına dokunmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada bayana dokunmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments