Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına dokunmak

Rüyada hamile kadına dokunmak

Rüyada hamile kadına dokunmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yalan söyleyeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Rüyada hamile kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada hamile kadına dokunmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada hamile karnına dokunmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada hamile birine dokunmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak helal rızık yiyeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulur.

Rüyada bir kadına dokunmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments