Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne dokunmak

Rüyada birinin yüzüne dokunmak

Rüyada birinin yüzüne dokunmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, huzurlu günler görüleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüze dokunmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak bazı zevklerinden geri kalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments