Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ele dokunmak

Rüyada el ele dokunmak

Rüyada el ele dokunmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ele dokunmak gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalet eder.

Rüyada eline dokunmak büyük işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ele dokunmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk ele dokunmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek eline dokunmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Rüyada el ele dokunmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline dokunmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak konforunun yerinde olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments