Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uydu görmek

Rüyada gökyüzünde uydu görmek

Rüyada gökyüzünde uydu görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, şansının açık olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uydu gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, insanların takdirini kazanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Rüyada uydu görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulur.

Rüyada uydu anteni görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada uydu çanağı görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uydu alıcısı görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek yüklü miktarda para kazanacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde ip görmek insanlardan takdir toplayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments