Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uydu görmek

Rüyada uydu görmek

Rüyada uydu görmek bazı kaynakların tükeneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uydu gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada uydu çanağı görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada uydu anteni görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada uydu alıcısı görmek günlerini bunun için harcayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işarettir.

Rüyada uydu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments