Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uydu alıcısı görmek

Rüyada uydu alıcısı görmek

Rüyada uydu alıcısı görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, koyu sohbetler edeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, takdir edileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Rüyada uydu alıcısı gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada uydu alıcısı görmek üzüntü duyacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Rüyada gelin alıcı görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada uydu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada uydu çanağı görmek bundan güç ve cesaret alacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uydu anteni görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments