Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uydu çanağı görmek

Rüyada uydu çanağı görmek

Rüyada uydu çanağı görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada uydu çanağı gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada uydu çanağı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uydu alıcısı görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uydu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Rüyada uydu anteni görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kötü günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çanakkale askerlerini görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabak çanak kırmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada çanakkale şehitlik görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments