Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla yüzünü kesmek

Rüyada usturayla yüzünü kesmek

Rüyada usturayla yüzünü kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada usturayla yaralanmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sağlığını da kaybedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ustura almak düşüncelerini net olarak açamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada usturayla tıraş olmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada usturayla traş olmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ustura kullanmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments