Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ustura almak

Rüyada ustura almak

Rüyada ustura almak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, hasta ve zor geçireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada ustura almak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada ustura almak yaşam standartlarının artacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ustura kullanmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada usturayla traş olmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada usturayla tıraş olmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada usturayla yaralanmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek aile saadetinin de artacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments