Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla tıraş olmak

Rüyada usturayla tıraş olmak

Rüyada usturayla tıraş olmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok pişmanlık duyacağına, olumsuz haberler alacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Rüyada usturayla tıraş olmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada usturayla tıraş olmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada ustura görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Rüyada usturayla sac kesmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ustura almak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Rüyada usturayla traş olmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada usturayla yaralanmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, pişmanlığa, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada ustura kullanmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments