Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla sakal traşı olmak

Rüyada usturayla sakal traşı olmak

Rüyada usturayla sakal traşı olmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, durgun giden işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada usturayla traş olmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada ustura görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura kullanmak yolunda huzurla devam edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret eder.

Rüyada ustura almak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, malının ve kazancının tam olacağına işaret etmektedir.

Rüyada usturayla yaralanmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işarettir.

Rüyada usturayla sac kesmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Rüyada usturayla tıraş olmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments