Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla traş olmak

Rüyada usturayla traş olmak

Rüyada usturayla traş olmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada usturayla traş olmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada usturayla sac kesmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ustura görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada usturayla traş olmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura kullanmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yuva kuracağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada usturayla tıraş olmak helal kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada usturayla yaralanmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments