Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada usturayla sac kesmek

Rüyada usturayla sac kesmek

Rüyada usturayla sac kesmek gelirinin daimi olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Rüyada usturayla sac kesmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ustura kullanmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada usturayla yaralanmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada usturayla traş olmak mesleğinde uzmanlaşacağına, büyük bir projeye girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura almak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada usturayla tıraş olmak gönlünün rahata ereceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments