Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ustura kullanmak

Rüyada ustura kullanmak

Rüyada ustura kullanmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ustura kullanmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Rüyada ustura kullanmak hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ustura almak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet eder.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada usturayla traş olmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada usturayla tıraş olmak sorunların bir bir çözüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments