Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ustura görmek

Rüyada ustura görmek

Rüyada ustura görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ustura kullanmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada usturayla tıraş olmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada usturayla yaralanmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ustura almak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla traş olmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ustura görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments