Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar su dökmek kimseye el açmadan yaşayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek zinde kalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada birine kaynar su dökmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar suya girmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su görmek tartışmalar yaşanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments