Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeyi üstüne örtmek

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek yaşam enerjisi ile dolacağına, kazancında artış olacağına, iyi konumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada üzerine seccade örtmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada başına seccade örtmek ağız tadına kavuşacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet eder.

Rüyada üstüne battaniye örtmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, emrinde insan çalıştıracağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada üstüne çarşaf örtmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çirkin sözler işitileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments