Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde yengeç görmek

Rüyada üstünde yengeç görmek

Rüyada üstünde yengeç görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, lüks, konfor içinde olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada üstünde yengeç gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada üstünde yengeç görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda yengeç görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek elindekini de bitireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yengeç burcu görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet eder.

Rüyada canlı yengeç görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada yengeçler görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yengeç görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments