Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı yengeç görmek

Rüyada canlı yengeç görmek

Rüyada canlı yengeç görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Rüyada canlı yengeç gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri dikkatle incelemelisiniz.

Rüyada canlı yengeç görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sağlık ve hayır getireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada canlı yengeç yemek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç çorbası görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iyi günler yaşayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç burcu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç beslemek başarılı bir kişi olunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına inanılır.

Rüyada dev yengeç görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet eder.

Rüyada yengeç bacağı görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet eder.

Rüyada gölde yengeç görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments