Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yengeç görmek

Rüyada havuzda yengeç görmek

Rüyada havuzda yengeç görmek maddi zararının giderileceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, günahların af olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada havuzda yengeç gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Rüyada havuzda yengeç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yengeçten kaçmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada yengeç ısırması görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, zor bir döneme gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yengeç görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada siyah yengeç görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç yediğini görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, diplomalarının artacağına işaret eder.

Rüyada yengeç yakalamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yengeç görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments