Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yengeç görmek

Rüyada gölde yengeç görmek

Rüyada gölde yengeç görmek iyiliğe kavuşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalettir.

Rüyada gölde yengeç gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada gölde yengeç görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç ezmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda yengeç görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, bol bol moral depolanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada dev yengeç görmek huzurunun eski haline döneceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına inanılır.

Rüyada üstünde yengeç görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada yengeç görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada canlı yengeç yemek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengecin ısırması görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments