Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç burcu görmek

Rüyada yengeç burcu görmek

Rüyada yengeç burcu görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kişinin muradına ereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yengeç burcu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yengeç burcu görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulur.

Rüyada balık burcu görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet etmektedir.

Rüyada ikizler burcunu görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep burcu görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına inanılır.

Rüyada burcunu okumak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koç burcu görmek huzuru yakalayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada burcu görmek kötü günlerin geride kalacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada burcu ismini görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments