Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, cebinin para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konular yavaş ilerliyor olabilir.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işini büyüteceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada yengeç ısırmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı köpek ısırmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayak ısırmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını köpek ısırdığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments