Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeçler görmek

Rüyada yengeçler görmek

Rüyada yengeçler görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada yengeçler gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada yengeç akrep görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çocuklarının fazla olacağına alamet eder.

Rüyada yengeç öldürmek sonra kendi işini kuracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yengeç görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, özlemelerin son bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç eti yemek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, huzur içinde yaşayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı yengeç görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeçten kaçmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sağlığını geri kazanacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada yengeç doğurmak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments