Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kurbağa görmek

Rüyada üstünde kurbağa görmek

Rüyada üstünde kurbağa görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zorluklarının son bulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada üstünde kurbağa gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Rüyada üstünde kurbağa görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev kurbağa görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kurbağa görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük zararlar edileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kurbağa görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, zararının büyük olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments